Newsletter subscribe

Noutăţi, Teatru

30 mai 2015: “Iubire în stil baroc” – Teatrul “Muzical-Dramatic“ Cernăuţi

Iubire in stil baroc
Posted: May 14, 2015 at 2:50 pm   /   by   /   comments (0)

Spectacol de teatru “Iubire în stil baroc” –  Teatrul  “Muzical-Dramatic“  Cernăuţi, regia:  Iaroslav Stelmah. Locaţie: Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, orele 19:00, preţ bilet: 15 lei.
Vânzări bilete: 10:00-19:00 în fiecare zi, contact 0749 890 888 – Ionuț.

,, Nu există o poveste mai tristă în lume,
Decât când un bărbat este atras în mrejele iubirii…”

Iaroslav Stelmah, ,,Iubire în stil baroc”

Teatrul Muzical-Dramatic ,,Olga Kobylianska” din Cernăuţi vă invită să vizionaţi o comedie romantică ,,Iubire în stil baroc”.
Această comedie fascinează prin glume, muzică fermecătoare, costume fastuoase ale şleahtei din secolul al 17-lea, actori harismatici şi aventuri de dragoste…. Acţiunea se petrece în moşia unui grof – zurbagiu, ştrengar, care este în stare de pozne şi diferite glume. Serbarea între flăcăi a grofului este întreruptă de vestea ,,tristă”: a sosit logodnica!!!
În planurile grofului – holtei nicidecum nu intra căsătoria. Însă, pe lângă toate acestea, există un testament de familie: dacă el nu se va căsători cu domnişoara Oleana, cu care, zece ani în urmă, părinţii l-au logodit, el va fi lipsit de moştenire.
Unica ieşire din situaţie pentru a păstra banii şi libertatea – este de a o forţa pe logodnică, benevol, să refuze la căsătorie. Ideea lui devine interesantă: groful se îmbarcă în hainele îngrijitorului de câini Onâsâm, iar acela la rândul său, din cauza beţiei, devine ,,grof”. Aşa încep peripeţiile celor doi…

 

Regie: Andrii Romanov
Scenografie: Olena Zotova
Compozitor: Oksana Pervova- Roşka.